AB Postgården

Sammensætning af AB Postgaarden

AB Postgaarden er en andelsbolig beliggende i den centrale del af Nørrebro få kilometer fra rådhuspladsen. Andelsboligforeningen er en hesteskoformet ejendom, med to matrikler på Jagtvej, en på Jagtvej/Stevnsgade og en sidste matrikel beliggende i Stevnsgade.

På Jagtvejen er der etableret lokaler til erhvervsdrevne forretninger. Stueetagen er udlejet til 8 forskellige lejemål, ligesom 1.sal fra Jagtvej 68 til 74 er udlejet. Derudover er der udlejet lokaler i en lejlighed på 2. sal også på Jagtvej samt et kontor på 4 sal i Stevnsgade 43.

Lejlighederne er en blanding af store og små lejligheder, og har derfor også en varieret beboersammensætning med både unge, ældre og børnefamiler.

Ejendommen består således af en blanding af andelsbolighavere og lejere med alt 96 lejligheder. Disse er fordelt med ca. 6.500 kvm andelsboliger, 600 kvm lejebolig og 2.500 kvm erhvervslejemål.

Økonomi og nøgletal kan findes i vores regnskaber, som er tilgængelige fra siden "dokumenter" mens bestyrelsen kan kontaktes fra siden "kontakt"
AB Postgården CO Qvortrup admnistration A/S Sortedam Dossering 43 DK 2200 København N
www.postgaarden.dk